Wat is Beep?

Beep is een onafhankelijk online platform met basis in Antwerpen dat exclusief beroep doet op zelfstandige chauffeurs. Een toegankelijke app zorgt voor een enorm gebruiksgemak. Jarenlange ervaring en expertise in de sector vormt de ruggengraat. Zo is Beep uitgerust met een solide en 24/24u bemand dispatchsysteem. In combinatie met de makkelijke reserverings-app verzekert dit een vlotte en betrouwbare dienst.

Ben jij een Beep’er?

Beep is er voor iedereen die in de meest comfortabele omstandigheden, stipt en tegen een vaste prijs op een bestemming wil geraken. Beep mikt op alle leeftijden. Jongelui die een avondje gaan stappen. Families die er met het gezin op uittrekken. Tot senioren die vervoer zoeken voor de wekelijkse kaartavond. Ook toeristen en zakenlui vervoert Beep graag.

Wie zijn de Beep chauffeurs?

Beep werkt uitsluitend met zelfstandige chauffeurs, in hoofd- en bijberoep. Een grondige screening, intern huisreglement, eigen opleidingen en regelmatige controles waken over de kwaliteit. Ook de klant draagt zijn steentje bij dankzij online beoordelingen. Hoe beter de taxichauffeur scoort in het ratingsysteem, hoe meer hij of zij voor BEEP mag rijden.

word chauffeur

Voordelen BEEP?

Makkelijke reservatie via app, website én telefonisch

Vaste prijzen

Kortingen voor specifieke doelgroepen

Transparante aanrijtijden

Transparante aankomsttijden

Centrale ondersteuning: dispatch systeem, gps-tracking en logboek

Betrouwbare en kwalitatieve zelfstandige chauffeurs

Antwerpen als werkterrein

Toekomstig netwerk in heel Vlaanderen

Goed onderhouden en divers wagenpark (met aandacht voor vergroening)

Aanbod op maat van vervoer