Onze diensten

Personen vervoer

Zelfstandige chauffeurs brengen je in hun eigen wagen of met een busje voor grotere groepen naar de gewenste bestemming. In volledige transparantie qua tarief en rijtijd.

Elektrisch

Beep streeft naar een zo groen mogelijk wagenpark. Er zijn eigen laadpunten en in de steden waar Beep actief is, worden extra oplaadpunten gereserveerd.

Minder mobiel

Beep past zijn vervoersmodaliteiten aan op maat van minder mobiele klanten of mensen in een rolstoel. Chauffeurs met aangepast vervoer garanderen deze service.

Luchthaven

Naar de luchthaven van Deurne of Zaventem? BEEP zorgt ervoor dat je tijdig kunt inchecken en zorgeloos afreist richting vakantiebestemming of internationale zakenmeeting.

Beep APP

Centraal staat de gebruiksvriendelijk en eenvoudig te navigeren Beep applicatie. Makkelijk te downloaden op eender welk mobiel toestel. Van hieruit is het kinderspel om bij BEEP te reserveren. De app berekent ook meteen hoeveel de rit kost. Datzelfde bedrag betaal je bij aankomst; via de app, cash of met een betaalkaart. Transparant en duidelijk.

download nu

Is Beep goedkoper?

Beep houdt rekening met de tijdsfactoren van een rit. Dus de prijs tikt niet aan als je door files langer in de wagen zit. BEEP garandeert dat het in 80% van de gevallen goedkoper is dan elders. De app van BEEP berekent steeds de aanrijtijd en tijdsduur van de rit; rekening houdend met zoveel mogelijk verkeersomstandigheden.

Ik Beep. En jij?
Let’s Beep!
Makkelijk, comfortabel
en tegen vast tarief.